Пакетирани храни

Буркан Нахут 540 гр. EL Tarro
Буркан Нахут 540 гр. EL Tarro

4.59 лв.

- +
Леща Българска ИНКОМ 500 гр.
Леща Българска ИНКОМ 500 гр.

2.99 лв.

- +
НОВО Юфка Хармоника 200гр
Юфка Хармоника 200гр

3.20 лв.

- +
Арабски кус-кус пълнозърнест Martino 500 г
Арабски кус-кус пълнозърнест Martino 500 г

3.90 лв.

- +
НОВО Бял ориз Apollo Falasco 500 г
Бял ориз Apollo Falasco 500 г

3.99 лв.

- +
Нахут Ricco 570гр
Нахут Ricco 570гр

2.29 лв.

- +
Буркан Нахут 540 гр. EL Tarro

4.59 лв.

- +

Леща Българска ИНКОМ 500 гр.

2.99 лв.

- +

НОВО
Юфка Хармоника 200гр

3.20 лв.

- +

Арабски кус-кус пълнозърнест Martino 500 г

3.90 лв.

- +

НОВО
Бял ориз Apollo Falasco 500 г

3.99 лв.

- +

Нахут Ricco 570гр

2.29 лв.

- +