Хлебни и тестени изделия

Солети Хрус-Хрус за деца 60 г
Солети Хрус-Хрус за деца 60 г

0.60 лв.

- +
Био Био Солети пълнозърнести Harmonica 60 г
Био Солети пълнозърнести Harmonica 60 г

2.20 лв.

- +
Пелети Rois 60g
Пелети Rois 60g

1.60 лв.

- +
НОВО Гризини SALZA STICKS лимец и хималайска сол 220 г
Гризини SALZA STICKS лимец и хималайска сол 220 г

2.49 лв.

- +
НОВО Гризини SALZA STICKS класик морска сол 235 г
Гризини SALZA STICKS класик морска сол 235 г

2.49 лв.

- +
НОВО Bake Rolls натурален със бекон 112 г
Bake Rolls натурален със бекон 112 г

1.49 лв.

- +
Солети Великови
Солети Великови

0.60 лв.

- +
Гризини Елефант 70гр с лук
Гризини Елефант 70гр с лук

1.99 лв.

- +
НОВО Piu Buono гризини със слънчогледови семки 50 гр
Piu Buono гризини със слънчогледови семки 50 гр

1.99 лв.

- +
Гризини SALZA STICKS със спанак 235 г
Гризини SALZA STICKS със спанак 235 г

2.49 лв.

- +
Гризини Елефант 70гр с мед и сол
Гризини Елефант 70гр с мед и сол

1.99 лв.

- +
НОВО Начо чипс+сос сирене 175 гр
Начо чипс+сос сирене 175 гр

3.99 лв.

- +
НОВО Крекери Елит-сол и сусам 105 гр
Крекери Елит-сол и сусам 105 гр

2.10 лв.

- +
НОВО Крекери Елит-домат и босилек 105 гр
Крекери Елит-домат и босилек 105 гр

2.10 лв.

- +
НОВО Крекери Елит-фета и риган 105 гр
Крекери Елит-фета и риган 105 гр

2.10 лв.

- +
НОВО Крекери Елит-спанак и копър 105 гр
Крекери Елит-спанак и копър 105 гр

2.10 лв.

- +
Bake Rolls натурален със сол 112 г
Bake Rolls натурален със сол 112 г

1.49 лв.

- +
Кубети кетчуп Kubeti 35 г
Кубети кетчуп Kubeti 35 г

1.00 лв.

- +
Хрупки  с мед, горчица и лук Elephant / Елефант 70 г
Хрупки с мед, горчица и лук Elephant / Елефант 70 г

1.99 лв.

- +
Хрупки  с домати и билки Elephant / Елефант 70 г
Хрупки с домати и билки Elephant / Елефант 70 г

1.99 лв.

- +
Крънч пълнозърнест АЕА 160 г
Крънч пълнозърнест АЕА 160 г

2.30 лв.

- +
Крънч зърнен АЕА 160 г
Крънч зърнен АЕА 160 г

2.19 лв.

- +
Солети Хрус-Хрус за деца 60 г

0.60 лв.

- +

Био
Био Солети пълнозърнести Harmonica 60 г

2.20 лв.

- +

Пелети Rois 60g

1.60 лв.

- +

НОВО
Гризини SALZA STICKS лимец и хималайска сол 220 г

2.49 лв.

- +

НОВО
Гризини SALZA STICKS класик морска сол 235 г

2.49 лв.

- +

НОВО
Bake Rolls натурален със бекон 112 г

1.49 лв.

- +

Солети Великови

0.60 лв.

- +

Гризини Елефант 70гр с лук

1.99 лв.

- +

НОВО
Piu Buono гризини със слънчогледови семки 50 гр

1.99 лв.

- +

Гризини SALZA STICKS със спанак 235 г

2.49 лв.

- +

Гризини Елефант 70гр с мед и сол

1.99 лв.

- +

НОВО
Начо чипс+сос сирене 175 гр

3.99 лв.

- +

НОВО
Крекери Елит-сол и сусам 105 гр

2.10 лв.

- +

НОВО
Крекери Елит-домат и босилек 105 гр

2.10 лв.

- +

НОВО
Крекери Елит-фета и риган 105 гр

2.10 лв.

- +

НОВО
Крекери Елит-спанак и копър 105 гр

2.10 лв.

- +

Bake Rolls натурален със сол 112 г

1.49 лв.

- +

Кубети кетчуп Kubeti 35 г

1.00 лв.

- +

Хрупки с мед, горчица и лук Elephant / Елефант 70 г

1.99 лв.

- +

Хрупки с домати и билки Elephant / Елефант 70 г

1.99 лв.

- +

Крънч пълнозърнест АЕА 160 г

2.30 лв.

- +

Крънч зърнен АЕА 160 г

2.19 лв.

- +