Колбаси и деликатеси

НОВО Препоръчано Филе Милена Енола Мес 0.200 кг.
Филе Милена Енола Мес 0.200 кг.

41.20 лв. за 1000гр.

НОВО Био Шпек смес Карлово Мес 300 г
Шпек смес Карлово Мес 300 г

29.99 лв. за 1000гр.

НОВО Био Телешка луканка Карлово Мес 250 г
Телешка луканка Карлово Мес 250 г

57.99 лв. за 1000гр.

НОВО Био Луканкови пръчици Карлово Мес 250 г
Луканкови пръчици Карлово Мес 250 г

37.90 лв. за 1000гр.

НОВО Био Натурална шунка Карлово Мес 300 г
Натурална шунка Карлово Мес 300 г

19.99 лв. за 1000гр.

Луканка Ведраре смес 50/50
Луканка Ведраре смес 50/50

40.17 лв. за 1000гр.

Филе риба тон в зехтин Callipo 3 х 80 г
Филе риба тон в зехтин Callipo 3 х 80 г

10.60 лв.

- +
Филе риба тон в собствен сос Callipo 160 г
Филе риба тон в собствен сос Callipo 160 г

9.99 лв.

- +
Филе риба тон в зехтин Callipo 160 г
Филе риба тон в зехтин Callipo 160 г

9.99 лв.

- +
Парчета риба тон с черен трюфел Callipo 170 г
Парчета риба тон с черен трюфел Callipo 170 г

13.99 лв.

- +
НОВО Препоръчано
Филе Милена Енола Мес 0.200 кг.

41.20 лв.

НОВО Био
Шпек смес Карлово Мес 300 г

29.99 лв.

НОВО Био
Телешка луканка Карлово Мес 250 г

57.99 лв.

НОВО Био
Луканкови пръчици Карлово Мес 250 г

37.90 лв.

НОВО Био
Натурална шунка Карлово Мес 300 г

19.99 лв.

Луканка Ведраре смес 50/50

40.17 лв.

Филе риба тон в зехтин Callipo 3 х 80 г

10.60 лв.

- +

Филе риба тон в собствен сос Callipo 160 г

9.99 лв.

- +

Филе риба тон в зехтин Callipo 160 г

9.99 лв.

- +

Парчета риба тон с черен трюфел Callipo 170 г

13.99 лв.

- +