Месни продукти

НОВО Родопска сушеница Перелик 120гр
Родопска сушеница Перелик 120гр

4.20 лв.

- +
НОВО Амбарица Перелик слайс 180гр
Амбарица Перелик слайс 180гр

11.20 лв.

- +
НОВО Луканка Перелик слайс 160гр
Луканка Перелик слайс 160гр

6.70 лв.

- +
НОВО Луканка Перелик 180гр
Луканка Перелик 180гр

7.50 лв.

- +
НОВО Луканка Смядовска Перелик 180гр
Луканка Смядовска Перелик 180гр

6.90 лв.

- +
НОВО
Родопска сушеница Перелик 120гр

4.20 лв.

- +

НОВО
Амбарица Перелик слайс 180гр

11.20 лв.

- +

НОВО
Луканка Перелик слайс 160гр

6.70 лв.

- +

НОВО
Луканка Перелик 180гр

7.50 лв.

- +

НОВО
Луканка Смядовска Перелик 180гр

6.90 лв.

- +