Месни продукти

НОВО Свински кренвирш Енола Мес 1 кг
Свински кренвирш Енола Мес 1 кг

16.80 лв. за 1000гр.

НОВО Препоръчано Шпек деликатес Енола мес
Шпек деликатес Енола мес

28.00 лв. за 1000гр.

НОВО Наденица Македонска Леки 400гр
Наденица Македонска Леки 400гр

7.50 лв.

- +
НОВО Салам Бургас Орехите 230гр
Салам Бургас Орехите 230гр

7.60 лв.

- +
НОВО Препоръчано Салам Камчия от свинско месо Енола 1 кг.
Салам Камчия от свинско месо Енола 1 кг.

15.90 лв. за 1000гр.

НОВО
Свински кренвирш Енола Мес 1 кг

16.80 лв.

НОВО Препоръчано
Шпек деликатес Енола мес

28.00 лв.

НОВО
Наденица Македонска Леки 400гр

7.50 лв.

- +

НОВО
Салам Бургас Орехите 230гр

7.60 лв.

- +

НОВО Препоръчано
Салам Камчия от свинско месо Енола 1 кг.

15.90 лв.