Месни продукти

Кайма смес Телешко 60% и Свинско 40% 700 гр
Кайма смес Телешко 60% и Свинско 40% 700 гр

12.50 лв. за 1000гр.

Кайма смес Телешко 60% и Свинско 40% 700 гр

12.50 лв.