Изберете родното

НОВО Свински кренвирш Енола Мес 1 кг
Свински кренвирш Енола Мес 1 кг

14.30 лв. за 1000гр.

Свински бут с кост замразен Енола Мес 1 кг.
Свински бут с кост замразен Енола Мес 1 кг.

7.69 лв.

- +
Свинска плешка без кост замразена Енола Мес
Свинска плешка без кост замразена Енола Мес

13.31 лв. за 1000гр.

Препоръчано Свински котлет замразен Енола Мес 700 г
Свински котлет замразен Енола Мес 700 г

13.50 лв. за 1000гр.

Кюфтета замразени Енола Мес 800 г
Кюфтета замразени Енола Мес 800 г

10.80 лв.

- +
НОВО Препоръчано Филе Милена Енола Мес 0.200 кг.
Филе Милена Енола Мес 0.200 кг.

41.20 лв. за 1000гр.

Телешки джолан с кост вакуум Енола Мес 1кг.
Телешки джолан с кост вакуум Енола Мес 1кг.

18.60 лв. за 1000гр.

Пастет Апетит Arriva 180 г
Пастет Апетит Arriva 180 г

2.00 лв.

- +
НОВО Препоръчано Шунка от свинско месо Енола 1 кг.
Шунка от свинско месо Енола 1 кг.

13.90 лв. за 1000гр.

Кайма смес Телешко 60% и Свинско 40% 700 гр
Кайма смес Телешко 60% и Свинско 40% 700 гр

17.10 лв. за 1000гр.

НОВО Био Шпек смес Карлово Мес 300 г
Шпек смес Карлово Мес 300 г

29.99 лв. за 1000гр.

НОВО Био Телешка луканка Карлово Мес 250 г
Телешка луканка Карлово Мес 250 г

57.99 лв. за 1000гр.

НОВО Био Луканкови пръчици Карлово Мес 250 г
Луканкови пръчици Карлово Мес 250 г

37.90 лв. за 1000гр.

НОВО Био Натурална шунка Карлово Мес 300 г
Натурална шунка Карлово Мес 300 г

19.99 лв. за 1000гр.

НОВО Био Телешка пастърма Карлово Мес
Телешка пастърма Карлово Мес

75.00 лв. за 1000гр.

НОВО Сушеница Ведраре Карлово Мес 200 г
Сушеница Ведраре Карлово Мес 200 г

45.99 лв. за 1000гр.

НОВО
Свински кренвирш Енола Мес 1 кг

14.30 лв.

Свински бут с кост замразен Енола Мес 1 кг.

7.69 лв.

- +

Свинска плешка без кост замразена Енола Мес

13.31 лв.

Препоръчано
Свински котлет замразен Енола Мес 700 г

13.50 лв.

Кюфтета замразени Енола Мес 800 г

10.80 лв.

- +

НОВО Препоръчано
Филе Милена Енола Мес 0.200 кг.

41.20 лв.

Телешки джолан с кост вакуум Енола Мес 1кг.

18.60 лв.

Пастет Апетит Arriva 180 г

2.00 лв.

- +

НОВО Препоръчано
Шунка от свинско месо Енола 1 кг.

13.90 лв.

Кайма смес Телешко 60% и Свинско 40% 700 гр

17.10 лв.

НОВО Био
Шпек смес Карлово Мес 300 г

29.99 лв.

НОВО Био
Телешка луканка Карлово Мес 250 г

57.99 лв.

НОВО Био
Луканкови пръчици Карлово Мес 250 г

37.90 лв.

НОВО Био
Натурална шунка Карлово Мес 300 г

19.99 лв.

НОВО Био
Телешка пастърма Карлово Мес

75.00 лв.

НОВО
Сушеница Ведраре Карлово Мес 200 г

45.99 лв.