Млечни продукти и яйца

НОВО Заквасена сметана 30% 200гр
Заквасена сметана 30% 200гр

3.30 лв.

- +
Краве масло Мандра Тетевен 250 г
Краве масло Мандра Тетевен 250 г

6.90 лв.

- +
Краве масло Мандра Тетевен 125 г
Краве масло Мандра Тетевен 125 г

3.60 лв.

- +
Сметана за готвене 17% Gran Cucina 500 мл
Сметана за готвене 17% Gran Cucina 500 мл

3.99 лв.

- +
НОВО
Заквасена сметана 30% 200гр

3.30 лв.

- +

Краве масло Мандра Тетевен 250 г

6.90 лв.

- +

Краве масло Мандра Тетевен 125 г

3.60 лв.

- +

Сметана за готвене 17% Gran Cucina 500 мл

3.99 лв.

- +