Млечни продукти и яйца

Био кашкавал 300 гр Хармоника
Био кашкавал 300 гр Хармоника

14.99 лв.

- +
НОВО Био Козе кашкавал 200 гр Хармоника
Био Козе кашкавал 200 гр Хармоника

14.99 лв.

- +
Препоръчано Кашкавал Премиум кръгла пита Мандра Тетевен 500 г
Кашкавал Премиум кръгла пита Мандра Тетевен 500 г

23.99 лв. за 1000гр.

Био кашкавал 300 гр Хармоника

14.99 лв.

- +

НОВО
Био Козе кашкавал 200 гр Хармоника

14.99 лв.

- +

Препоръчано
Кашкавал Премиум кръгла пита Мандра Тетевен 500 г

23.99 лв.